Horeca

Parteneri

La Asia Europe Jobs, înțelegem cât de important este pentru tine să ai personal de încredere și calificat în domeniul ospitalității. Fie că deții un hotel, un restaurant sau o cafenea, știm că succesul afacerii tale depinde de oamenii care lucrează pentru tine. 

De aceea, ne implicăm în selectarea celor mai potriviți candidați pentru tine, care nu doar că îndeplinesc cerințele tehnice ale postului, dar vin și cu o atitudine pozitivă și o dorință de a se dezvolta profesional. Indiferent că ai nevoie de un bucătar talentat, un ospătar atent sau personal pentru întreținere, te vom ajuta să găsești persoanele ideale care să se integreze perfect în echipa ta.

Cu experiența vastă în recrutări internaționale, Asia Europe Jobs se angajează să fie partenerul tău de nădejde, garantând că afacerea ta va avea la dispoziție personal motivat și bine pregătit. 

Servicii de Recrutare Specializate
în Horeca

Pentru a atinge excelența în sectorul Horeca, este esențial să ai echipa potrivită. De aceea, la Asia Europe Jobs, îți oferim acces la muncitori asiatici atent selecționați, care se vor adapta natural la stilul și nevoile afacerii tale, contribuind astfel la îmbunătățirea experienței și satisfacției clienților tăi.

Bucătari Asiatici

La Asia Europe Jobs, îți punem la dispoziție bucătari asiatici care vor aduce un plus de savoare și originalitate în bucătăria ta. Acești bucătari sunt maeștri în arta culinară asiatică, având abilități rafinate și o pasiune autentică pentru gătit. Fie că ai nevoie de un expert în bucătăria tradițională sau de cineva care să aducă un suflu nou în preparatele internaționale, bucătarii aleși de noi sunt pregătiți să răspundă cerințelor tale, contribuind astfel la succesul restaurantului tău.

Ajutor de Bucătar

Pentru un bucătar, un ajutor de nădejde în bucătărie este esențial. De aceea, îți propunem muncitori harnici și devotați din Asia. Ei sunt bine instruiți și au o etică de muncă deosebită, pregătiți să ajute în toate aspectele gătitului. Cu abilități solide și o dorință de a învăța, ei sunt alegerea perfectă pentru a susține ritmul rapid și cerințele diverse ale bucătăriei tale.

Ospătari

Un ospătar bun nu este doar cel care servește mâncarea, ci și ambasadorul afacerii tale în fața clienților. Ospătarii asiatici pe care îi recrutăm sunt recunoscuți pentru profesionalismul, amabilitatea și atenția lor la detalii. Fie că este vorba de un restaurant aglomerat sau de un eveniment special, acești ospătari vor asigura o experiență de neuitat clienților tăi, prin serviciul lor excepțional și capacitatea de a anticipa nevoile acestora.

Ești pregătit să îmbunătățești experiența clienților tăi? Contactează-ne acum pentru a găsi personalul asiatic care va aduce un plus de calitate afacerii tale.

Vrei să colaborezi cu noi?

Procesul de Recrutare

La Asia Europe Jobs, îți oferim servicii complete de recrutare personală extracomunitară. 

Începem prin a identifica nevoile tale specifice de personal, continuăm cu obținerea permiselor de muncă de la Oficiul pentru Imigrări și nu ne oprim aici – îți oferim asistență completă și după sosirea lucrătorilor în România.

Lucrăm pe bază de comisioane negociabile și rezonabile, astfel încât să fie convenabil pentru tine. Mai mult decât atât, îți oferim o garanție de 6 luni pentru fiecare candidat pe care îl recrutăm. Vrem să te asigurăm că ești pe mâini bune și că satisfacția ta este prioritatea noastră.

Procesul nostru de recrutare începe cu detaliile care contează pentru tine – completarea unei fișe de post detaliată. Aici, vei putea specifica toate cerințele companiei tale (calificare, experiență, vârstă, caracteristicile jobului etc.), precum și oferta pe care o pregătești pentru candidați.

Dacă dorești să recrutezi personal din țările asiatice, este important să oferi condiții atrăgătoare. Asta înseamnă un salariu minim de 400 de euro pentru muncitorii necalificați. În funcție de calificările lor, salariul net poate fi între 450 și 900 de euro. Plus, nu uita de beneficiile suplimentare: cazare gratuită și mâncare, bilete de avion, costul vizei și, opțional, costul permisului de ședere în România.

Noi te vom ajuta să găsești candidatul perfect, iar tu vei putea face oferta cât mai atractivă și competitivă pentru ei.

După ce ai completat fișa postului, intrăm în etapa de selecție a candidaților.

Procesul nostru începe cu o preselecție făcută de agențiile partenere din Asia. Aceștia identifică cele mai potrivite CV-uri și au interviuri aprofundate cu fiecare candidat. Scopul? Să găsim acele persoane care nu doar că îndeplinesc cerințele postului, dar sunt și serioși, muncitori, flexibili și motivați.

Apoi, agențiile partenere vor întocmi o listă scurtă de candidați. Aceștia vor avea un al doilea interviu cu reprezentanții companiei noastre. Acest pas este esențial deoarece ne dorim să aducem în România doar cei mai buni candidați, cei care vor adăuga valoare echipei tale.

Și bineînțeles, compania ta are un cuvânt important de spus în acest proces. Poți susține interviuri video cu candidații pe care noi i-am selectat, sau, dacă preferi, se pot organiza interviuri direct la sediul angajaților noștri din Asia.

Suntem aici să te susținem în fiecare pas, asigurându-ne că procesul de recrutare este cât mai simplu și eficient pentru tine.

După ce interviurile sunt finalizate, trecem la întocmirea și semnarea contractelor de muncă pentru viitorii tăi angajați. În aceste contracte, vom stipula toate condițiile de angajare, pentru a asigura claritate și transparență atât pentru tine, cât și pentru ei.

Apoi, ne ocupăm de întocmirea unui dosar care trebuie depus la Oficiul Teritorial pentru Imigrări. Acest pas este necesar pentru obținerea permiselor de muncă.

Și aici vine partea bună: firma noastră îți poate lua această sarcină de pe umeri. 

Putem efectua toate demersurile necesare pentru obținerea permiselor de muncă de la Oficiul Imigrări pe baza unei împuterniciri. Sau, dacă preferi, îți putem oferi consultanță pentru întocmirea dosarului. 

Tu alegi nivelul de suport de care ai nevoie și noi suntem aici să te ajutăm în fiecare pas.

După ce obținem permisele de muncă, pasul următor este să le trimitem partenerilor noștri. Ei se vor ocupa de obținerea vizei de intrare în România pentru fiecare muncitor. Ne asigurăm că tot procesul decurge lin și fără probleme.

În plus, organizăm sosirea grupului de muncitori. Vom coordona fiecare detaliu, astfel încât sosirea lor în România să fie cât mai simplă și fără griji pentru tine. 

Suntem aici să ne asigurăm că totul merge ca pe roate, de la obținerea documentelor necesare până la momentul sosirii noilor tăi angajați.

Rolul nostru nu se oprește la sosirea muncitorilor în România. Ne implicăm și după aceea, pentru a ne asigura că totul merge bine. Vom lua legătura atât cu tine, ca angajator, cât și cu noii angajați străini, pentru a ne asigura că integrarea lor în compania ta decurge fără probleme.

Și mai este ceva: după 60 de zile de la sosirea lor, dacă e nevoie, suntem aici să te ajutăm cu obținerea permiselor de ședere. Fie că te vom ghida în acest proces, fie că ne vom ocupa noi direct de toate formalitățile, scopul nostru este să te sprijinim și să facem tranziția cât mai ușoară pentru tine și pentru noua ta echipă.

Termenul de finalizare a procedurii de recrutare a lucrătorilor calificați și necalificați este de aproximativ 3-4 luni de la primirea permisului de muncă pentru ei. 

Și da, ne asigurăm că totul decurge conform planului chiar și în perioadele aglomerate sau în ciuda sărbătorilor de festival. 

Vrem să te asigurăm că ne ocupăm de tot procesul cu cea mai mare atenție și eficiență, indiferent de anotimp sau evenimente speciale.

Compania noastră îți oferă o garanție de 6 luni pentru fiecare angajat pe care îl recrutăm pentru tine. 

În cazul puțin probabil în care contractul de muncă este încetat din cauza salariatului, îți stăm la dispoziție să asigurăm înlocuirea acestuia în mod complet gratuit. 

Ne pasă să te asigurăm că ai parte de cel mai bun suport și să te ajutăm să menții stabilitatea echipei tale.

Cunoaște-ți Viitorii Angajați

Interviuri potentiali candidati

Ce pierzi dacă nu colaborezi cu o agenție de recrutare personal

Acum, poți depăși aceste provocări alegând să colaborezi cu Asia Europe Jobs. Expertiza noastră garantează un proces de recrutare agil și perfect adaptat cerințelor afacerii tale.

De ce să lucrați cu noi?

0 +
ani experiență
0 +
Contacte
0 %
Satisfacție
Ioana Mihai

CEO

5/5

Aenean sed nibh a magna posuere tempor. Nunc faucibus pellentesque nunc in aliquet donec congue nunc vel tempor congue.

Ioana Mihai

CEO

5/5

Aenean sed nibh a magna posuere tempor. Nunc faucibus pellentesque nunc in aliquet donec congue nunc vel tempor congue.

Contact

Testimoniale: Ce spun clienții noștri

Părerea clienților

Personal Restaurant

Rated 5,0 out of 5
22/01/2024

Ca proprietar de restaurant, găsirea de personal calificat este întotdeauna o provocare. Asia Europe Jobs ne-a ușurat mult această sarcină. Ei au fost foarte atenți la nevoile noastre și ne-au adus câțiva bucătari și ospătari, care s-au pliat cu așteptările noastre. A fost o schimbare binevenită. Recomand.

Anonymous

Response from Recrutari Personal

Apreciem cu sinceritate feedback-ul dumneavoastră și suntem încântați că am putut satisface nevoile dumneavoastră.

Îmbunătățirea afacerii

Rated 5,0 out of 5
15/12/2023

Prin colaborarea cu Asia Europe Jobs, am reușit să rezolvăm rapid problemele noastre de personal. Noii membri ai echipei, veniți din Nepal prin intermediul lor, sunt exact ceea ce ne lipsea – serioși și harnici. Cu ajutorul lor, afacerea noastră a cunoscut o îmbunătățire vizibilă.

Anonymous

Response from Recrutari Personal

Vă mulțumim pentru aprecierea dumneavoastră și suntem aici pentru a vă ajuta în continuare!

Receptivitate si Rapiditate

Rated 5,0 out of 5
06/12/2023

Am apelat la Asia Europe Jobs pentru că aveam nevoie urgent de personal suplimentar. Nu știam la ce să mă aștept, dar echipa lor a fost foarte receptivă și a înțeles rapid ce căutam. Muncitorii pe care i-au recrutat pentru noi s-au adaptat repede și au fost un real ajutor în perioadele noastre aglomerate.

Anonymous

Response from Recrutari Personal

Vă mulțumim pentru aprecierea dumneavoastră și suntem încântați că am putut satisface nevoile dumneavoastră.

Recrutare cu succes

Rated 5,0 out of 5
26/09/2023

La început am fost puțin sceptic deoarece firma era noua și nu aveam la ce să mă uit….

Pe parcurs am observat o atenție sporită și păstrarea legăturii pe tot parcursul procesului de recrutare.

Mă declar multumit de colegii nepalezi veniți în compania noastră.

Schuster Sorin

Response from Recrutari Personal

Vă mulțumim pentru increderea acordată și cu drag vă suntem alături în continuare!

Angajamentul Nostru pentru Satisfacția Ta

La Asia Europe Jobs, ne mândrim cu o rată înaltă de succes în recrutarea de candidați de calitate. În cazuri excepționale, dacă un candidat nu se aliniază perfect cu nevoile afacerii tale în primele 24 de luni, oferim o garanție flexibilă pentru a-ți asigura satisfacția totală. Acest lucru include înlocuirea gratuită a candidatului în primele 6 luni, iar după această perioadă, continuăm să oferim înlocuire la costuri reduse.

Dorești o ofertă personalizată?

Dă-ne un mesaj cu detaliile nevoilor tale, și revenim noi cu mai multe 

Procesul de recrutare

Maecenas interdum lorem eleifend orci aliquam mollis aliquam non rhoncus magna suspendisse aliquet tincidunt enim.