Despre noi

Parteneri

Asia Europe Jobs: Alături de Tine în
Căutarea Muncitorilor din Asia

Asia Europe Jobs s-a născut din dorința de a răspunde nevoilor antreprenorilor români pentru forță de muncă de calitate. Înțelegem că găsirea personalului potrivit este esențială pentru succesul oricărui business. De aceea, punem accent pe furnizarea de soluții adaptate și eficiente care să răspundă direct la nevoia ta de personal calificat.

Am acumulat o experiență valoroasă care ne arată că fundamentul oricărui business de succes este echipa sa. Prin urmare, am perfecționat un proces de selecție riguros, care asigură că fiecare persoană recrutată corespunde nevoilor specifice ale afacerii tale.

 

De ce să Alegi Asia Europe Jobs pentru Colaborare?

La Asia Europe Jobs, profesionalismul și expertiza sunt în centrul a ceea ce facem. 

Echipa noastră, formată din recrutori experimentați, se dedică înțelegerii fiecărui aspect al afacerii tale. Ne străduim ca fiecare recomandare pe care ți-o propunem de personal să vină dintr-o înțelegere profundă a nevoilor și obiectivelor tale de business.

Oferim o abordare personalizată în recrutare. Fiecare soluție pe care o propunem este gândită și dezvoltată pentru a se potrivi perfect modului unic și cerințelor specifice ale afacerii tale. Înțelegem că fiecare companie are nevoi diferite, iar serviciile noastre sunt concepute pentru a răspunde acestor variații.

În plus, adaptabilitatea și flexibilitatea sunt esențiale în modul nostru de lucru. Într-o piață în continuă schimbare, ne asigurăm că suntem întotdeauna pregătiți să răspundem rapid și eficient la cerințele diverse ale clienților noștri, oferind soluții de recrutare care sunt la fel de dinamice și versatile ca și piața însăși.

În concluzie, alegând Asia Europe Jobs, vei beneficia de un partener dedicat care îți va asigura nu doar succesul în recrutare, ci și o colaborare care va contribui semnificativ la creșterea și dezvoltarea sustenabilă a afacerii tale.

Echipa Noastră

Mihnea Dobrescu – Co-fondator Asia Europe Jobs și Expert în imobiliare

Tel: +40747 200 040 / +40746 377 591

Email: mihnea.dobrescu@recrutari-personal.ro

Cu o dorință puternică de a se dezvolta personal și profesional, Mihnea este mereu în căutare de noi oportunități de învățare și de creștere. Această sete de cunoaștere se reflectă în implicarea sa activă în programe și activități de dezvoltare personală, în călătorii și în modul în care își gestionază afacerea.

Călătoriile îi permit să îmbine pasiunile sale pentru aventură, cultură și afaceri. Experiențele sale recente de recrutare personal din Nepal, India și Sri Lanka nu numai că au pus la încercare abilitățile sale profesionale, dar i-au oferit, de asemenea, o perspectivă amplă asupra diversității culturale și a dinamicii internaționale. Aceste experiențe au contribuit la dezvoltarea unei înțelegeri sensibile a legăturilor interculturale, consolidându-i abilitatea de a naviga cu succes în medii diversificate.

Pe lângă angajamentul său în domeniul imobiliar și în pasiunile sale intelectuale, Mihnea savurează momentele de aventură în aer liber. Îi place să schieze și să exploreze trasee montane, găsind în natură o sursă inepuizabilă de energie și inspirație. De asemenea, plimbarile lungi pe plaja si innotul în apele mării îi oferă liniștea și claritatea necesare pentru a-și reîncărca bateriile și a-și regândi strategiile de viață și afaceri.

Prin combinarea unor calități precum abilitatea de a lua decizii informate, pasiunea pentru cunoaștere si natura, deschiderea către experiențe noi, Mihnea dobândește un profil impresionant. Capacitatea sa de a naviga într-o varietate de domenii, de la afaceri până la aventură, reflectă adaptabilitatea și versatilitatea sa.

Mihnea Dobrescu este un individ determinat, dinamic, proactiv și orientat spre rezultate, cu o abilitate remarcabilă de a gestiona multiple interese și domenii de expertiză. Experiențele variate din domeniul imobiliar, pasiunile sale pentru dezvoltare personală, sporturi și călătorii, precum și angajamentul său pentru parteneriate internaționale, construiesc un traseu personal și profesional bogat și influent, oferind o imagine complexă și vibrantă a unei personalități care a călătorit și s-a dezvoltat cu succes prin provocările și oportunitățile vieții.

Adrian Shrestha – Co-fondator Asia Europe Jobs

Tel: +40741 200 010

Email: adrian.shrestha@recrutari-personal.ro

Cu o viziune îndrăzneață și un parcurs profesional exemplar, ADRIAN aduce cu sine un bagaj impresionant de experiențe și cunoștințe internaționale. Venit din Nepal cu o dorință mare de a schimba lucrurile în bine, a pus bazele acestei companii, ajutându-i pe alții să găsească oportunități de muncă în România.

Intrând în domeniul recrutărilor, Adrian și-a folosit experiența personală pentru a se adapta și a excela într-un mediu de afaceri în continuă schimbare. Abilitatea sa de a interacționa cu diversele culturi și piețe de muncă îi permite să dezvolte strategii de recrutare personalizate și eficiente, întărind legăturile între Asia și Europa.

Adrian a reușit să adune în jurul său o echipă stabilă și productivă, având experiența de a lucra cu oameni din toate colțurile Asiei cât și a României. Prin entuziasmul său pentru dezvoltarea și dedicarea față de munca, Adrian nu doar că și-a ”modelat” destinul propriu, dar și pe cel al multor muncitori care îi urmează exemplul și pașii spre succes.

Diana Iurnic – Specialist în Recrutare

Tel: +40741 800 060

Email: office@recrutari-personal.ro

Diana Iurniuc este o persoană dedicată și perseverentă, cu o evoluție notabilă în cariera sa ca Specialist în Recrutare. Diana se distinge prin determinarea și capacitatea ei de adaptare, calități care au fost esențiale în parcursul ei profesional ca Specialist în Recrutare. Cu o diplomă în Psihologie și Științe ale Educației de la UBB și cu un curs în calitate de Inspector de Resurse Umane, Diana și-a construit bazele în domeniul resurselor umane și recrutării. Lipsa experienței în domeniu a constituit un obstacol inițial, dar ea a abordat fiecare situație dificilă cu hotărâre și creativitate. Această perioadă de adaptare i-a oferit nu doar cunoștințe și abilități practice, ci și o încredere consolidată în sine și în capacitățile ei profesionale. Fiecare provocare a fost privită ca o oportunitate de creștere și dezvoltare. Astfel, Diana și-a conturat un caracter puternic, capabil să gestioneze situații imprevizibile și să atingă obiective ambițioase.

Diana este o călătoare pasionată, cu o experiență vastă în explorarea diferitelor culturi. Această pasiune pentru călătorii a fost alimentată încă din copilărie și a devenit o sursă constantă de inspirație și învățare pentru ea. De asemenea, manifestă interes și talent în dansurile latino, având experiență în diverse stiluri precum Salsa, Bachata, Kizomba și Salsa Cubana.

În afara carierei și pasiunilor sale, Diana își îmbogățește viața prin gătit, citit, pictură și plimbări în natură. Gustul ei culinar s-a dezvoltat prin expunerile la diversele bucătării internaționale, iar lectura îi oferă oportunitatea de a explora subiecte variate, de la dezvoltare personală, la literatură captivantă și psihologie.

Fiind crescută într-un oraș de munte din Bucovina, natura a fost mereu un refugiu pentru ea, oferindu-i liniște și perspectivă. Plimbările în natură reprezintă o modalitate esențială de a se reconecta cu sine și de a se încărca cu energia pe care numai natura o poate oferi. Astfel, viața Dianei este un echilibru subtil între carieră, pasiuni și conexiunea cu lumea din jurul ei.

Ștefan Mateescu – Sales Recruiter Specialist la Asia Europe Jobs

Tel: +40744 511 442

Email: stefan.mateescu@recrutari-personal.ro

Cu un background impresionant de peste 14 ani în domeniul vânzărilor, abordând industrii diverse de la Food and Beverage la IT și cosmetice, Ștefan aduce la Asia Europe Jobs o experiență bogată și diversificată. 

De la intrarea în domeniul recrutărilor și imigrărilor în 2019, Ștefan și-a demonstrat abilitatea de a învăța și adapta rapid, făcând față provocărilor cu o perspectivă proaspătă și eficientă. Experiența sa în vânzări îl ajută să înțeleagă profund nevoile clienților și să construiască relații durabile, iar interacțiunea cu diverse naționalități îi conferă o capacitate de analiză detaliată a fiecărui candidat.

Lucrând cu naționalități variate, de la cetățeni srilankezi la pakistanezi, Ștefan a acumulat cunoștințe valoroase despre diferite culturi și comportamente, esențiale în selectarea și plasarea candidaților potriviți. Pasiunea lui pentru sport și hobby-urile sale diverse, aduc echipei Asia Europe Jobs o energie dinamică și o viziune globală, contribuind astfel la succesul și dezvoltarea procesului nostru de recrutare.

Ionela Ciubotariu – Expert în Imigrări și Resurse Umane

Tel: +40744 478 141

Email: ionela.ciubotariu@recrutari-personal.ro

Ionela, cu o expertiză solidă în imigrări și resurse umane și absolventă a Universității A.I. Cuza, aduce la Asia Europe Jobs un mix valoros de cunoștințe academice și abilități practice.

Experiența ei vastă, cuprinde 6 ani în domeniul imigrărilor și 7 ani în legislația muncii, împreună cu rolurile de manager de proiect și coordonator de departament, o fac să fie un membru de de nădejde al echipei noastre. Abilitățile ei în gestionarea situațiilor critice și furnizarea rapidă de soluții legislative sunt esențiale pentru eficiența și fiabilitatea proceselor noastre interne  și totodată ne ajută la menținerea unor bune relații cu Inspectoratul General pentru Imigrări și cu celelalte instituții ale statului.

Pasiunile ei variate, de la sporturi diverse precum fitness, aerobic, jogging, kickboxing, fotbal, basket și tenis, până la pictură, dans și lectura, îmbogățesc procesul de recrutare și imigrări la Asia Europe Jobs, aducând o perspectivă extinsă și o adaptabilitate remarcabilă, esențiale în identificarea celor mai potrivite soluții pentru clienții noștri.

Recrutare completă pentru antreprenori cu viziuni de business mărețe

Ce beneficii vei avea dacă ne alegi pe noi:

  • Suntem alături de tine în fiecare etapă a procesului de recrutare, de la căutare până după angajare.
  • Oferim suport specific pentru nevoile și cerințele afacerii tale, atât pentru tine ca antreprenor, cât și pentru angajații tăi.
  • Timpul și banii tăi sunt prețioși. Ne orientăm către eficientizarea recrutării pentru a-ți economisi resursele.
  • Beneficiază de cunoștințele noastre vaste în administrarea forței de muncă, esențiale pentru creșterea afacerii.
  • Transparență totală în fiecare etapă a procesului de recrutare, pentru încrederea ta maximă.

Dorești o ofertă personalizată?

Dă-ne un mesaj cu detaliile nevoilor tale, și revenim noi cu mai multe 

De ce noi?

Doar câteva motive pentru care să alegeți agenția noastră

Siguranță
Suport clienți
Locație convenabilă

Articole recente

Maecenas interdum lorem eleifend orci aliquam mollis aliquam non rhoncus magna suspendisse aliquet tincidunt enim.