HoReCa

Parteneri

Detalii recrutare

Recrutarea lucrătorilor din domeniul ospitalității din Asia poate fi o soluție eficientă pentru multe hoteluri, stațiuni și alte companii de ospitalitate. Multe țări din Asia au un număr mare de lucrători în domeniul ospitalității cu înaltă calificare și experiență, care sunt dispuși să lucreze în străinătate pentru salarii și oportunități mai bune.
Procesul de recrutare a lucrătorilor din domeniul ospitalității din Asia implică de obicei următorii pași:
Identificarea nevoilor de recrutare: Vom evalua nevoile specifice de recrutare ale companiei, cum ar fi tipul de muncă de efectuat, numărul de muncitori necesari și abilitățile și experiența pe care ar trebui să le posede.
Găsirea unei agenții de recrutare de încredere: suntem o agenție de recrutare de încredere și de încredere, specializată în angajarea de lucrători din domeniul ospitalității din Asia. Ne vom ocupa de toate documentele, procesarea vizelor și alte cerințe legale pentru lucrători.
Selectarea și selectarea lucrătorilor: Vom selecta și selecta lucrătorii în funcție de cerințele specifice ale companiei. Aceasta poate include efectuarea de verificări a antecedentelor, verificarea calificărilor și experienței, prezentarea video și organizarea examinărilor medicale.
Aranjamente pentru vize și transport: Partenerii noștri din Asia se vor ocupa de aranjamentele pentru vize, călătorii în România.
Oferirea de sprijin și orientare: Odată ce lucrătorii sosesc, încurajăm clienții noștri valoroși să le ofere sprijin și orientare pentru a ne asigura că sunt confortabili și capabili să își desfășoare munca în mod eficient.
Atunci când recrutați lucrători din domeniul ospitalității din Asia, este important să vă asigurați că toate cerințele legale sunt îndeplinite și că lucrătorii sunt tratați corect și etic. Acest lucru poate ajuta la construirea unei reputații pozitive pentru companie și la asigurarea unei relații de lucru de succes cu lucrătorii. De asemenea, este important să se ofere instruire și sprijin adecvat pentru a ajuta lucrătorii să se adapteze la noul mediu de lucru și pentru a asigura furnizarea de servicii pentru clienți de înaltă calitate.

De ce să lucrați cu noi?

0 +
ani experiență
0 +
Contacte
0 %
Satisfacție
Ioana Mihai

CEO

5/5

Aenean sed nibh a magna posuere tempor. Nunc faucibus pellentesque nunc in aliquet donec congue nunc vel tempor congue.

Ioana Mihai

CEO

5/5

Aenean sed nibh a magna posuere tempor. Nunc faucibus pellentesque nunc in aliquet donec congue nunc vel tempor congue.

Procesul de recrutare

Maecenas interdum lorem eleifend orci aliquam mollis aliquam non rhoncus magna suspendisse aliquet tincidunt enim.

Dorești o ofertă personalizată?

Dă-ne un mesaj cu detaliile nevoilor tale, și revenim noi cu mai multe