Construcții

Parteneri

Detalii recrutare

Recrutarea muncitorilor în construcții din Asia poate fi un proces complex care implică mai mulți pași, inclusiv înțelegerea legilor și reglementărilor muncii din țara sursă, identificarea abilităților și calificărilor necesare și selectarea agenției sau a companiei de recrutare potrivite. Iată câțiva pași de luat în considerare atunci când recrutați muncitori în construcții din Asia:
Recrutarea muncitorilor în construcții din Asia poate fi o soluție rentabilă pentru multe companii de construcții. Multe țări din Asia au un număr mare de muncitori în construcții cu înaltă calificare și experiență, care sunt dispuși să lucreze în străinătate pentru salarii și oportunități mai bune.
Determinați nevoia: Evaluați-vă proiectul de construcție și determinați abilitățile și calificările specifice necesare pentru fiecare rol (Reparatori de oțel, Dulgheri de cofraje, Zidari, Finisori de interior, Zugravi, Instalatori și multe altele)
Cercetați țara sursă: familiarizați-vă cu legile muncii, condițiile de muncă și diferențele culturale din țara sursă. Asia Europe Jobs ia decizii informate atunci când recrutează muncitori în construcții din India, Nepal, Sri Lanka sau Bangladesh.
Parteneriați cu o agenție de recrutare de renume: ASIA EUROPE JOBS vă poate ajuta să navigați în procesul de recrutare, să asigurați conformitatea cu legislația muncii și să vă ofere sprijin pe tot parcursul procesului de plasare (permis de muncă și carte de ședere)
Selectați candidații: Asia Europe Jobs va ajuta la selectarea candidaților, inclusiv verificarea antecedentelor, verificarea calificărilor și a referințelor și evaluarea abilităților lingvistice și tehnice prin prezentare video și test live de abilități, fie online, fie în țara sursă.
Oferiți formare și asistență: Asia Europe Jobs sugerează partenerilor noștri să ofere formare și sprijin lucrătorilor recrutați pentru a-i ajuta să se adapteze la noul lor mediu de lucru și să-și îndeplinească cerințele postului.
Respectați legile privind imigrația: ne vom asigura că respectați toate legile și reglementările privind imigrația atât din țara sursă, cât și din țara de destinație.
În general, recrutarea muncitorilor în construcții din Asia poate fi un proces provocator, dar plin de satisfacții, care poate aduce o forță de muncă diversă și calificată la proiectul dvs. de construcții.

Procesul de recrutare

Maecenas interdum lorem eleifend orci aliquam mollis aliquam non rhoncus magna suspendisse aliquet tincidunt enim.

De ce să lucrați cu noi?

0 +
ani experiență
0 +
Contacte
0 %
Satisfacție
Ioana Mihai

CEO

5/5

Aenean sed nibh a magna posuere tempor. Nunc faucibus pellentesque nunc in aliquet donec congue nunc vel tempor congue.

Ioana Mihai

CEO

5/5

Aenean sed nibh a magna posuere tempor. Nunc faucibus pellentesque nunc in aliquet donec congue nunc vel tempor congue.

Dorești o ofertă personalizată?

Dă-ne un mesaj cu detaliile nevoilor tale, și revenim noi cu mai multe